• ru
    ua
  • € EUR
    ₴ UAH

Legal information

Політика конфіденційності. 

tripsee.com належить і управляється компанією з обмеженою відповідальністю “ТРІПСІ.КОМ” ("tripsee.com " або "ми"). Наступна Політика Конфіденційності описує, як ми збираємо, використовуємо, розкриваємо, а також іншим чином обробляємо Вашу особисту інформацію, яку ми збираємо про осіб ("особисті дані") для надання послуг, доступних від tripsee.com через веб-сайт за адресою www.tripsee.com("Сайт"). Усі посилання на Сайт активують їх похідні, враховуючи, але не обмежуючись, додатками і мобільними веб-сайтами. 

При відвідуванні Cайту, ви погоджуєтеся на збір, використання, розкриття і обробку Ваших персональних даних, як описано в цій політиці конфіденційності. 

В деяких випадках, tripsee.com може переглянути цю політику конфіденційності, щоб відобразити зміни у досягненнях в області технологій, законі, практиці збору та використання персональних даних. Якщо ми вносимо зміни, які змінюють спосіб, яким ми збираємо та/або використовуваємо Ваші персональні дані, такі зміни будуть опубліковані в цій політиці конфіденційності.Якщо Ви не згодні з будь-якими змінами в політиці конфіденційності,
будь ласка, не продовжуйте використання цього Сайту. Буде вважатися, що Ви дали згоду на будь-яку зміну політики конфіденційності при використанні Сайту після дати набрання чинності таких змін. 

Інформація, яку ми збираємо.

Ми збираємо особисті дані про Вас, що Ви надаєте нам при використанні Сайту або іншим способом(у процесі спілкування по телефону з оператором кол-центру або обміну повідомленнями за допомогою електронної пошти). 

Особисті дані передбачають Ваше ім'я, адресу, номер телефону, серію/номер документу ,що посвідчує особу та дату закінчення терміну дії, дані кредитної картки, адресу електронної пошти, обрані послуги, місце надання послуг та/або тривалість надання послуг. На додаток до цього, при використанні нашого сайту, навіть якщо Ви не зробите замовлення, ми можемо збирати іншу інформацію, таку як Ваша IP-адреса, географічні дані,
налаштування пошуку, пов'язані з певними пошуковими запитами, інформацію про браузер та операційну систему комп'ютера, версію програми, настройки мови та сторінок, які були показані Вам. Якщо ви використовуєте мобільний пристрій, ми можемо також збирати дані, що ідентифікують мобільний пристрій, налаштування конкретного пристрою і характеристики і деталі широти/довготи. Коли Ви робите замовлення, система реєструє з яких сайтів Ви зробили замовлення. 

Бронювання деяких послуг переважно вимагає надання даних не тільки Покупця (особа, що оплачує послугу) ,але й Замовника та/або Користувача послуг,які будуть користуватися оплаченою послугою. У такому випадку, Ви повинні отримати їх згоду на передачу їхньої конфеденційної/особистої інформаціі tripsee.com. 

Відмова від надання інформаціі:

Ви можете відмовитися від надання нам будь-якої інформації, доповнювати або змінювати Ваші персональні данні та/або видалити Ваш обліковий запис. 

Вам надається можливість відмовитися від маркетингових повідомлень на електронну пошту у кожному такому листі,який ми надсилаємо Вам. 

Будь ласка,зверніть увагу,що ми зберігаємо за собою право відправляти Вам листи підтвердження та текстові повідомлення у разі замовлення послуги. Ці повідомлення є частиною процесу бронювання послуги та містять всю необхідну Вам інформацію .Ви будете продовжувати отримувати їх навіть якщо Ви відмовилися від наших маркетингових повідомлень. 

Захист Ваших персональних даних 

Для запобігання несанкціонованого доступу, ми підтримуємо відповідні електронні та організаційні процедури для захисту персональних даних від випадкового або незаконного знищення або випадкової втрати, зміни або несанкціонованого розкриття або доступу. 

Як ми використовуємо інформацію, яку ми збирали: 

Загальне користування: 

Ми використовуємо Ваші особисті дані і іншу інформацію, отриману за допомогою Сайту для: 

- реєстрації та створення облікового запису користувача;

- надання відповідних послуг (в основному для обробки і підтвердження бронювання з провайдером розміщення або іншим постачальником); 

- надання інформації про наші послуги на Сайті або на інших веб-сайтах і спілкування з Вами в обсязі, необхідному для надання обраних послуг; 

- створення функцій, які зроблять послуги, доступні на Сайті, простішими у використанні; 

- для поліпшення досвіду користувачів, внутрішнього навчання і цілей загальної оптимізації; 

- для виявлення незаконних або небажаних видів діяльності та запобігання шахрайству , зв'язку з Вами в разі, якщо виникли будь-які проблеми з бронюванням, а також своєчасне повідомлення про нові послуги та спеціальні пропозиції. 

Маркетингова діяльність: 

Ми використовуємо цю інформацію для маркетингової діяльності, як це дозволено законом. Коли Ви бронюєте з нами, створюєте обліковий запис користувача, заповнюєте або вносите дані в форму бронювання, або надаєте нам Ваші контактні дані, ми можемо використовувати Вашу контактну інформацію для відправки Вам новин про подібні продукти і послуги, пов'язані з подорожами. 

З ким ми поділяємо інформацію щодо Ваших персональних даних: 

tripsee.com може поділитися Вашими особистими даними з постачальниками, такими як готелі, і іншими третіми
особами, яких ми призначаємо для надання послуг від нашого імені, такими як веб-хостинг, аналіз даних, маркетинг на веб-сайтах третіх осіб ), обслуговування клієнтів та компаніями,які надають послуги з обслуговування кредитних карт. Всі ці треті особи будуть зобов'язані підтримувати безпеку і конфіденційність особистих даних, а також обробляти особисті дані тільки відповідно до Ваших вказівок. 

При здійсненні бронювання безпосередньо з третьою стороною для отримання послуг, або коли Ви використовуєте Сайт для резервування номеру або отримання іншої послуги, ми можемо надати Ваші особисті
дані цьому закладу розміщення або іншим задіяним третім особам. Зверніть увагу,що ми не контролюємо забезпечення конфіденційності інформації в рамках роботи з послугами ,які пропонують наші партнери та постачальники послуг. 

Ми не розголошуємо Ваші дані, зазначені у Політиці Конфіденційності, як цього вимагає законодавство, проте, ми залишаємо за собою право розкрити Ваші особисті дані нашим афілійованим компаніям (всередині і за межами Вашої країни), у тому числі працівникам наших філій і наших довірених агентів і представників, які мають доступ до цієї інформації з нашим дозволом і кому потрібно знати або мати доступ до цієї інформації для надання послуги, обраної Вами (включаючи обслуговування клієнтів) і внутрішнього (аудит / відповідність) досліджень.  

tripsee.com може, у відповідності до чинного законодавства, розкривати персональні дані, щоб захистити себе від відповідальності, у відповідь на повістку до суду, судові процеси, постанови та інші, законні вимоги працівників правоохоронних органів, а також органів влади для розслідування шахрайства, або інших випадках, передбачених, або необхідних з метою дотримання чинного законодавства, для захисту наших законних інтересів, або у зв'язку з будь-яким продажем, передачею майна або іншою передачею всього або частини нашого бізнесу або компанії. 

Сookies та теги сторінок: 

Користуючись нашим сайтом, Ви погоджуєтесь на використання сookies та тегів сторінок. Наш сайт використовує сесії та постійні маркери звертань, а також теги сторінок для збирання та збереження певної інформації про Вас. Маркер звертань (cookie) - це маленька частинка інформації, що посилається на Ваш комп’ютер із нашого сайту та зберігається на Вашому жорсткому диску. Тег сторінки – це частинка коду, що зчитує та записує дані cookie. Як cookies, так і теги сторінок можуть належати www.tripsee.com та/або третій стороні, з якою ми співпрацюємо. 

Якщо Ви відмовляєтесь приймати маркери звертань з цього Сайту або сайтів наших партнерів,Ви не зможете отримати доступ до певних частин нашого Сайту. 

Спеціальні Зауваження: 

Особи віком до 18 років не мають права бронювати на нашому сайті. Неповнолітніх можуть супроводжувати батьки або юридичні опікуни , які забронювали певну послугу, якщо інше не зазначено у політиці постачальника послуги. 

Умови користування: 

Про захист персональних даних (Із змінами, внесеними згідно із Законами # 1774-VIII від 06.12.2016, ВВР, 2017, # 2, ст.25) 

Будь ласка, зверніться до більш детальної інформації про використання нашого сайту. Ця політика
конфіденційності є невід'ємною частиною наших Умов використання. 

Якщо у Вас виникнуть питання щодо данної політики конфеденційності,напишіть нам,використовуючи форму зворотнього зв’язку.  

Закон України про захист персональних даних: Про захист персональних даних (Із змінами, внесеними згідно із Законами # 1774-VIII від 06.12.2016, ВВР, 2017, # 2, ст.25) 

Закон України про туризм: Закон України про туризм ( Із змінами, внесеними згідно із Законами N 124-VIII ( 124-19 ) від 15.01.2015, ВВР, 2015, N 14, ст.96 ) 

Закон України про електронну комерцію: Закон України про електронну комерцію (Із змінами, внесеними згідно із Законом<br>1977-VIII від 23.03.2017) 

Закон України про захист прав споживачів: Закон України про захист прав споживачів 

Стандарти безпеки платежів.

Безпека оплати на сайті:

Платформа он-лайн бронювання tripsee.com співпрацює тільки із надійними партнерами для забезпечення максимального захисту даних платіжних карт.

Наш партнер, платіжна система Fondy приділяє особливу увагу дотриманню заходів безпеки карт наших клієнтів і операцій, які проходять через нашу платформу. Fondy використовує цілий комплекс заходів безпеки для
забезпечення збереження даних.

Сертифікація PCI DSS Level 1 

Fondy є власником сертифікату безпеки PCI DSS Level 1.

Level 1 - це рівень, який передбачає виконання найсуворіших вимог з безпеки для компаній, які обробляють більше ніж 6 млн. Транзакцій за рік. Наявність такого сертифіката передбачає щорічний аудит (проведений

QSA-компанією) і щоквартальне ASV- сканування платформи Fondy.

В рамках даного сертифіката компанія працює за такими напрямками:

безпеку (сюди в першу чергу входить збереження даних власників карток);

захист і контроль (з доступу до даних власників карток і обладнання, на якому ці дані знаходяться);

моніторинг і тестування мережі (здійснюється на регулярній основі з урахуванням політики забезпечення інформаційної безпеки).

3 - D Secure 

3 - D Secure - це протокол, який використовується в якості додаткового рівня безпеки для онлайн-кредитних і дебетових карт, двухфакторной (2 стадії) аутентифікації користувача. Його роль полягає в дублюванні запиту на
підтвердження використання карти. В основному він виглядає як запит на введення пароля, який відправляється банком SMS-повідомленням на прив'язаний до карти телефонний номер.

Платежі, які здійснюються через Fondy, проходять через власну систему виявлення шахрайства FondyAntifraud. Система містить понад 300 правил, за якими ми виявляємо зловмисників. FondyAntifraud безперервно
удосконалюється, щодня доповнюючи новими навичками визначення шахраїв. Різноманітність діяльності та географії ринків наших клієнтів дає нам можливість постійно тестувати і покращувати гнучкість системи при виявленні зловмисників, особливо на тих ринках, де активність шахраїв найбільш висока. 

ТОВ "ТРІПСІ" діє на підставі Статуту (код результату надання адміністративних послуг на сайті Мінюсту України 113967168024 ttps://usr.minjust.gov.ua/ua/freesearch) 

 Здійснення туроператорської діяльності на підставі Наказу Мінекономрозвитку від 15.03.2017 № 376 «Про видачу ліцензії на право провадження туроператорської діяльності» http://me.gov.ua/Documents/List?lang=uk-UA&id=95d9dfc1-a594-4c28-b3c4-949eb58d3562&tag=LitsenziiniiRestrSub-ktivTuroperatorskoiDiialnosti 



Фінансове забезпечення туроператора: ПАТ «Банк Інвестицій та заощаджень» сума гарантії еквівалент 20000 євро, термін дії гарантії 22.02.2017-21.02.2022 дог. № 1244/17-Г від 22.02.2017р.